Sociale kaart Flevoland vernieuwd!

We hebben hard gewerkt aan het verbeteren van onze website. De website is in een nieuw jasje gestoken. Ook is de zoekfunctie verbeterd en is er meer aandacht voor het aanbod van diensten en activiteiten van organisaties. Daarnaast werken we aan een uitgebreide bibliotheek met informatie over tal van onderwerpen en het bijbehorende aanbod in uw directe omgeving. Tot slot is een agenda met een overzicht van actuele activiteiten onderdeel van de vernieuwing.

De komende tijd kunt u meer informatie verwachten over de ontwikkelingen en de nieuwe aanpak van Sociale Kaart Flevoland.

Onze database: bron voor een overzicht van het aanbod rond een thema
Inmiddels zijn er ook een flink aantal (thematische) websites gekoppeld aan onze uitgebreide database en zijn er een aantal koppelingen in ontwikkeling. Dat wil zeggen dat informatie uit onze database over het aanbod rond een thema wordt gepresenteerd op de website van een van onze ketenpartners.

Een aantal voorbeelden

  • Aanbod Jeugd en Gezin Almere: een overzicht van het vrij toegankelijke aanbod voor hulp aan jongeren en hun opvoeders in Almere.
  • Relatie en Scheiden Almere: een website met informatie over relaties en scheiden in Almere.
  • Keuzehulp Almere: Een overzicht voor professionals die met een oudere inwoner van Almere willen kijken naar activiteiten voor meer of betere sociale verbinding of praktische hulp.
  • Goud in Almere: Een website met informatie over initiatieven van bewoners en organisaties die projecten opzetten rond vergrijzing.
  • Positief ouder worden: een website vol informatie en tips over verschillende onderwerpen zoals positieve gezondheid, valpreventie en mondgezondheid in Flevoland.
  • Respijtwijzer Lelystad: een overzicht van het aanbod rond respijtzorg (tijdelijke of volledige) overname van de mantelzorger in Lelystad.
  • Steunwijzer Noordoostpolder: een burgerportaal met informatie over organisaties en hun aanbod in het sociale domein van de gemeente Noordoostpolder

Bent u geïnteresseerd in een koppeling met onze database, mist u (aanbod van) uw organisatie, of wilt u een wijziging of aanvulling doorgeven? Stuur ons een bericht via de contactpagina of de aanmeldpagina op de website. Ook horen we graag wat u van de nieuwe website vindt!