Activiteiten

BreinPunt Noordoostpolder

Omschrijving

Leven met dementie, een depressie, afasie, verslaving, een beroerte of een andere (niet-aangeboren) hersenletsel is ingrijpend. Niet alleen voor degene die het betreft, maar juist ook voor de naasten zoals mantelzorgers en zorgprofessionals. Voor praktische tips en persoonlijk advies kun je iedere woensdagochtend en woensdagavond terecht in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Ook leerlingen kunnen hier komen voor lesmateriaal. Er is altijd een professionele vrijwilliger aanwezig bij BreinPunt Noordoostpolder.

Experts en vrijwilligers beantwoorden al je vragen of verwijzen je door naar de juiste instantie. Dit gebeurt door persoonlijk advies, uitlenen van boeken, beeld, geluid en ter beschikking stellen en/of advies over en van hulpmiddelen; daarnaast wordt jaarlijks een relevante programmering van lezingen en informatiebijeenkomsten opgezet.

Inloopspreekuur:
Woensdag van 10.00 tot 11.30 en van 18.30 tot 20.00

Lezing: 
De betrokken partijen verzorgen elke 4’e donderdagavond van de maand een lezing over het brein. De inloop is 19.45 en start om 20.00 uur in de FlevoMeer Bibliotheek. 

 

Aangeboden door

Informatie

kosten:
Gratis

Wanneer

Locatie

Vergelijkbare diensten

Onderwerpen die horen bij deze dienst